Putem să transmitem evenimentul tău, în timp real, cu acces localizat sau cu acces public, în toată lumea. Fie că vorbim de transmisie pe youtube, facebook sau în funcție de bugetul necesar, pe ambele platforme plus multe altele, ne asigurăm că evenimentul tău are distribuirea optimă. Tot ce se întâmplă poate fi vizualizat de pe calculator, laptop, dar și de pe tabletă sau smartphone. Transmisiile pot fi urmărite de parteneri, prieteni sau posibili colaboratori. Fluxul poate fi preluat fără probleme de televiziuni. Evenimentul poate fi urmărit în direct, din orice colț al lumii.
Te ajutăm să transmiți evenimente de lansare, târguri și expoziții, competiții sportive, lansări de produse sau servicii dar și diverse alte evenimente. Putem plasa diverse sesiuni de promovare a partenerilor / publicitate, putem insera grafică și notificări în timp real și mai important, putem să-ți oferim după eveniment, înregistrarea cu toate momentele.

Putem transmite live pentru oricine, sau restricționat, pentru cine are datele de acces. Compatibil pentru orice dispozitiv, fie că vorbim despre Android, iOS, Windows sau chiar SMART TV compatibil cu accesul pe platformele sociale youtube & facebook.

Cum facem asta?

Preluăm fluxul video&audio -> îl procesăm, inserăm grafică sau informații -> encodăm totul într-un format accesibil pentru dispozitive diverse -> îl transmitem pe internet, prin diverse platforme, cu distribuție pe toată planeta, pe dispozitive conectate la internet (PC, Laptop, SmartTV, SmartPhone, Tabletă). Te ajutăm să ajungi la persoanele interesate, pe aproape orice dispozitiv care poate utiliza serviciile de acces.